Mijn favorieten

Huis kopen

“Uw droomhuis kopen zonder zorgen?”
 
  Deskundig   Vertrouwd   Transparant

Zoekt u een goede makelaar? Bent u op zoek naar uw droomhuis? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het kopen van een huis is namelijk niet zomaar iets. Het is een lastig proces waar veel bij komt kijken. Een persoonlijk en vertrouwde makelaar aan uw zijde is dan wel zo fijn.


 

Het makelaarsvak naar een hoger niveau tillen
 

Wij bieden u een makelaar die het makelaarsvak naar een hoger niveau tilt. De combinatie van moderne technieken met grote vakinhoudelijke kennis zorgen ervoor dat wij in staat zijn om uw nieuwe huis zonder zorgen te kopen.

Jan van Lieshout is al vele jaren makelaar in omgeving Nijmegen en daarnaast docent bij verschillende makelaarsopleidingen. Daardoor weet hij tot in detail wat het beste is voor u. Zo kunt u zich volledig focussen op uw droomhuis, zonder u zorgen te maken over, de meestal juist belangrijke, randzaken.Als u uw huis via ons koopt geven wij u duidelijkheid en inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar en het kopen van uw huis. Wij werken volgens een vaste “formule” met aankoopsucces. Daarvoor gebruiken wij een stappenplan die specifiek voor u wordt ingericht. Om uw droomhuis te vinden is meer nodig dan een zoektocht op Funda:

  Hoe zit het met de bouwtechnische staat van de woning?
  Met welke juridische aspecten dient rekening gehouden te worden?
  Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?
  Hoe zit het met de informatie die de gemeente, het Kadaster en het Bodemloket verschaffen?

 

Voorkomen is beter dan genezen
 

Met het inschakelen van de juiste aankoopmakelaar voorkomt u problemen achteraf. Daarnaast is de juiste aankoopmakelaar een uitstekende onderhandelaar, zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt voor uw droomhuis. Ook bij de overdracht sta je er niet alleen voor, de aankoopmakelaar inspecteert de woning en controleert of aan alle afspraken is voldaan. Zo kunt u met een gerust hart de sleutel in ontvangst kunt nemen. 
 

Bent u klaar om samen met ons uw droomhuis te vinden?
 

Spreekt dit verhaal u aan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@janvanlieshout.nl
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring