Mijn favorieten

Ons kantoor

Jan van Lieshout Makelaardij is één van de langst gevestigde makelaarskantoren in de regio Nijmegen. Ons kantoor is deskundig, betrouwbaar, zeer ervaren en vriendelijk. U zult zich daar direct op uw gemak voelen. Niet voor niets komen klanten na jaren weer terug bij ons kantoor.

Als u een huis zoekt, of u wilt uw huis verkopen, indien u een taxatie nodig heeft of u wilt uw huidige huis verbouwen maar ook als u uw bedrijf, kantoor of winkel elders wilt huisvesten of welk advies dan ook op het gebied van onroerend goed, bij Jan van Lieshout Makelaardij bent u aan het juiste adres. 

Jan van Lieshout is doorgaans zelf uw aanspreekpunt. Met zijn ruime ervaring als makelaar en taxateur bent u bij hem in goede handen. Hij en zijn medewerkers weten tot in de details wat het beste is voor u en communiceren daar zeer transparant over. Ook omdat Jan al vele jaren als docent aan NVM-SOM  en KPE-Morel Makelaarsopleidingen verbonden is weet hij precies hoe het hoort.
 
Het kantoor is natuurlijk lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM en aangesloten bij Funda, VastgoedCert, NRVT en NWWI.

Jan van Lieshout Makelaardij is gevestigd in de voormalige Vrijmetselaarsloge "Sint Lodewijk". Door de eeuwen heen een plek waar altijd gestreefd wordt naar hoogwaardige dienstverlening en daarom ook voor u het ideale makelaarskantoor.
 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring